Size A A A

ΜΙΑ ΝΑΥΛΟΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΜΙΑ ΝΑΙΛΟΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΖΩΗΣ

Κ1

Από 9 – 10 χρονών από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου με ερέθιζε τρομερά η θέα του καλσόν και οι γυναικείες νάιλον κάλτσες με την ραφή στο πίσω μέρος, με το πιο σκούρο τελείωμα όπου έπιανε το κλίπ της ζαρτιέρας και μετά ακολουθούσε λείο και μαλακό το μπούτι μέχρι την διαφανή κιλότα, αυτά έβλεπες τότε σε κάποιες απαγορευμένες φωτογραφίες ή σκίτσα ή σπάνια σε διαφημίσεις περιοδικών.


Κ2

Όταν βρήκα ένα μαύρο καλσόν πεταμένο καθώς έπαιζα σε ένα ξέφωτο στην άκρη του δρόμου, η επιθυμία μου να το πιάσω στα χέρια μου και να το περιεργαστώ ήταν ακαταμάχητη και αφού βεβαιώθηκα ότι δεν με βλέπει κανείς, έσκυψα, το πήρα στα γρήγορα, το έχωσα στην τσέπη του πανταλονιού μου και έτρεξα να χωθώ ανάμεσα στα δέντρα.
Αφού κρύφτηκα ανάμεσα σε δύο ψιλούς θάμνους στην ρίζα ενός δέντρου, έβγαλα το καλσόν από την τσέπη μου και το κράτησα στα χέρια μου, η αίσθηση του απαλού νάιλον με ερέθισε τρομερά, τότε άνοιξα το λάστιχο της μέσης του καλσόν και έβαλα μέσα το κεφάλι μου με την μύτη κολλημένη στο καβάλο σαν να το έβαζα ανάμεσα σε δύο γυναικεία πόδια για να απολαύσω για πρώτη φορά την υπέροχη μυρωδιά του μουνιού, αμέσως αισθάνθηκα το πουλάκι μου να σηκώνεται, τότε κατέβασα το πανταλόνι μου και άρχισα να το χαϊδεύω και να το τρίβω. Δεν χρειάστηκε και πολύ παίξιμο για να μου δώσει εκείνη την γλυκιά αίσθηση καύλας και να βγάλει λίγα υγρά (ήμουν δεν ήμουν 12 χρονών) και να κάνει το κορμάκι μου να τρέμει σε κάθε κύμα ηδονής που το διαπερνούσε.
Αφού χόρτασα την καύλα μου δεν ήθελα να το πετάξω, ήθελα να το κρατήσω για να το μυρίσω και να παίξω ξανά με το πουλάκι μου, έτσι άρχισα να σκέφτομαι που μπορώ να το κρύψω. Αποφάσισα να το κρύψω στο δωμάτιό μου κάτω από το στρώμα του κρεβατιού και αφού το έκανα βγήκα ξανά για παιχνίδι.
Το βράδυ που γύρισα στο σπίτι δεν έβλεπα την ώρα να μείνω μόνος στο δωμάτιο μου για να απολαύσω το εύρημά που μου έδωσε τόση πρωτόγνωρη ευχαρίστηση, πάω λοιπόν για ύπνο και πριν να ξαπλώσω σηκώνω το στρώμα και παίρνω το καλσόν στα γρήγορα και το κρύβω μέσα στην πιτζάμα ανάμεσα στα πόδια μου.

Comments (0)
Last commented videos / Trending video comments / Most commented videos
Advertisment